Crestron Cen Odt C PoE 2000 - сензор за заетост на зала

Cen Odt C PoE 2000
Наличен продукт

ПРОМОЦИЯ

до изчерпване на складовите наличности

715,00 лв.
815,00 лв.
Цена без ДДС: 595,83 лв.
Количество
+

Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 е нископрофилен сензор за заетост в конферентна зала, включващ инфрачервена (PIR) и ултразвукова технология за откриване на движение. Сензорът се монтира на тавана на залата.

Crestron | CEN-ODT-C-POE | Dual Sensor Room Occupancy Sensor | PoE

Основни функции на сензор за заетост Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000

 • Сензор за заетост, монтиран на тавана;
 • Откриване на движение с двойна технология;
 • 360 градусов модел на покритие;
 • 600 кв.м. зона на покритие;
 • Дискретен нископрофилен дизайн;
 • Точно и надеждно отчитане на движение;
 • Интеграция на услугата Crestron XiO Cloud™;
 • Защита от корпоративно ниво;
 • Подобрява функционалността на системите за AV, осветление и управление на сгради;
 • Комуникация чрез Power-over-Ethernet (PoE).

Сензорът Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 е проектиран за площи до 600 квадратни метра, което е чудесно за използване в големи пространства като конферентни и конгресни зали, аудитории, складове и фоайета в сгради. Сензор Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 е ефективно решение за намаляване на потреблението на енергия и подобрена функционалност на системите за осветление. Ethernet връзката позволява на Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 да докладва услугата Crestron XiO Cloud™, когато няма друга система за управление. Интеграцията в Crestron XiO Cloud позволява конфигуриране на устройството, отчитане на резултатите от заетостта и онлайн/офлайн състояние.

CEN-ODT-C-POE | Crestron Lighting

 

Сензор за заетост с двойна технология
Постигането на последователно и надеждно засичане на заетостта се постига чрез комбинация от ултразвукови и пасивни инфрачервени (PIR) сензорни технологии. Ултразвуковото откриване на движението е силно чувствително към малки движения на голяма площ, докато пасивното инфрачервено отчитане осигурява превъзходен имунитет срещу фалшиви задействания от вибрации, неодушевени предмети или движение в съседен коридор. Ултразвуковото откриване на движението може да се включи за страна A, страна B или двете страни на сензора за заетост, за да се избегнат фалшиви показания за заетост, когато сензорът се обърне към коридора или вратата. Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 осигурява независимо регулиране на чувствителността за всеки тип сензор за оптимална работа във всяко пространство.

Услугата Crestron XiO Cloud™
Сензор Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 е съвместим с Crestron XiO Cloud™, който е базиран на IoT платформа за отдалечено осигуряване, наблюдение и управление на устройства Crestron в организацията или цялата клиентска база. Създаден в базата данни на софтуерната платформа Microsoft® Azure® и използва водещата в индустрията технология на Microsoft Azure IoT Hub, Crestron XiO Cloud позволява на инсталаторите и ИТ мениджърите да поддържат и управляват устройства за времето, необходимо преди това за управление само на едно. За разлика от други облачни решения, базирани на виртуална машина, услугите на Azure предоставят неограничена трудност, за да отговарят на непрекъснато нарастващите нужди.

Сигурност от корпоративно ниво
Crestron използва мрежова връзка от корпоративно ниво със стабилни функции за сигурност като 802.1X удостоверяване, TLS криптиране, HTTPS връзка и интеграция в услугата Active Directory®. Тези функции са наложителни, за да защитят мрежата от прекъсвания на услугата и злонамерени прониквания и да осигурят съответствие с мрежовите политики на вашата организация. Предоставянето и управлението, базирано на облак, рационализира процеса на конфигуриране, наблюдение и актуализиране на всяко устройство в мрежата. 
CEN-ODT-C-POE | Dual-Technology Occupancy Sensor, PoE, 2,000 Sq Ft | Crestron Electronics, Inc. | AV-iQ Australia

Режим на преминаване
Режимът на преминаване предотвратява светлините, за да спре включването за дълъг период от време, когато някой влезе бързо и след това излезе от стаята. Сензорът Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000  влиза в режим на преминаване, когато открие заетост за по-малко от 90 секунди. Когато режимът на преминаване е активиран, сензорът показва, че стаята е празна след 60 секунди.

Функция Grace Occupancy
Когато светлините се изключат в стаята, програмирани в режим само за свободни места, започва гратисен период от 15 секунди, през който стайните светлини могат да бъдат включени отново чрез просто махване на ръката, за да задейства сензора.

Гъвкава инсталация
Сензор за заетост Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 постига дискретен, почти скрит вид, когато се монтира върху таван от гипсокартон или окачен таван. Включен е хардуер за бърз и лесен монтаж в  осмоъгълна кутия или в дупка, създаден с помощта на посочения шаблон за изрязване.

Захранване през Ethernet
Използвайки технологията PoE (802.3af), сензор Crestron Cen-Odt-C-PoE 2000 получава работното си захранване през LAN кабела от източник на захранване PoE  - Crestron PWE 4803EU, CEN  - SW PoE 5  или CEN-SWPoE 16  -  всички се продават отделно.

Намалението на цената е валидно за изчерпване на складовите наличности.

Синтегра Партньорс ООД е системен интегратор на ProAV решения и оторизиран партньор на Crestron . Ако имате нужда от консултация за подходящ избор на безжично решение за споделяне на информация по време на презентация или видеоконферентна среща - изпратете ни запитване или се свържете с нас:  Контакти 

Марка:
Crestron
Общо описание:
Технология за откриване на движение Пасивна инфрачервена (PIR) детекция на движение; Ултразвуков (САЩ) (40 kHz) Зона на покритие 600 кв.м. Покритие 360 градуса
Електрически параметри:
Захранване през Ethernet IEEE 802.3af PoE захранвано устройство; 4 W макс
Допълнителни характеристики:
LED индикатори:PIR Червен светодиод; Светва, за да покаже PIR откриване, Ултразвукова - зелен светодиод; Светлини за индикация на ултразвуково откриване,NET - Жълт светодиод; Показва липса на LAN връзка към хоста
Интерфейс:
RJ-45 (1) 8-жилен RJ-45, женски; 10/100 Ethernet порт; IEEE 802.3af
Функционалност 1:
Монтаж Монтира се към осмоъгълна кутия с размери 4 инча (102 мм) или отвор с диаметър 3-1/2 инча (88 мм), създаден от предоставения шаблон за изрязване; Включва монтажни винтове и вградени превключващи скоби; Препоръчва се минимална дълбочина на монтаж 2-
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Размери:
Диаметър 4,80 инча (122 mm) Дълбочина 3,185 инча (81 mm) общо; Издава се на 0,97 инча (25 mm) от повърхността, когато е монтиран Тегло 0,53 фунта (240 г)
Парт номер:
Cen-Odt-C-PoE 2000