Доставка и плащане

 1. Доставката се извършва:
  • Чрез получаване от склад на Синтегра Партнрес ООД на адрес: София, ул. Тодор Радунчев №7. В този случай поръчката е необходимо да бъде предварително заплатена по банков път. При желание от страна на клиента да получи поръчката си от склада на Синтегра Партнерс, на посоченият от клента e-mail адрес ще бъде изпратена фактура.
  • Oт куриерска фирма на адрес, посочен от клиента. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.
 2. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение и големината на пратката.
 3. Срокът на доставката за поръчаните налични на склад продукти е в зависимост от местоположението и схемата на доставки на куриера.
 4. При поръчка на продукт, който не е наличен на склад, Синтегра Партнерс ООД се ангажира да направи контакт с клиента, за информирането му относно очаквания срок на доставка. При отказ от страна на клиента на поръчката поради неудовлетвореност от очаквания срок на доставка, поръчката се анулира от Синтегра Партнерс ООД. При желание от страна на клиента да изчака срокът на доставка, Синтегра Партнерс се ангажира да информира клиента преди изпращането на поръчката.
 5. Синтегра Партнерс ООД се ангажира да уведоми потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
 6. Начин на плащане: 
  • Чрез предварителен банков превод, на изпратена от Синтегра Партнерс ООД фактура или проформа фактура.
  • С наложен платеж при получаване на поръчката от куриера.