Huddly Canvas - 4К видеоконферентна камера за бяла дъска

7090043790535
Наличен продукт
3 115,00 лв.
Цена без ДДС: 2 595,83 лв.
Количество
+

Huddly Canvas е иновативна и високотехнологична камера за заснемане на информация от бяла дъска по време на водиоконферентна среща. Камера Huddly Canvas използва AI за обработка и подобрение на съдържанието в реално време. Камерата може да се използва с всяка бяла дъска от 2 x 1,2 m.Сертифицирана е  за Microsoft Teams и съвместима с Zoom Rooms.

Huddly Canvas enables whiteboard collaboration for remote teams | Huddly

Използването на бяла дъска по време на видео срещи е чудесен начин за насърчаване на креативността и сътрудничеството. Конферентна камера Huddly Canvas опростява този процес, като  позволява да споделяте бялата дъска в реално време само с едно кликване, което позволява на всеки да участва и да допринесе със своите идеи по време на срещата.

Huddly Canvas enables whiteboard collaboration for remote teams | Huddly

Използване на искуствен интелект - Конферентна камера Huddly Canvas използва висок клас AI за интелигентно анализиране и подобряване на изображението от дъската в реално време, премахва отблясъците и сенките, подсилва цвета на използваните маркери, премахва човешката фигура от изображението, за да остане единствено написаната информация в максимално перфектен вид.

Zoom стаи - Използвайки AI на камерата, Huddly Canvas оптимизира изображението на бялата дъска в реално време;

Автоматична корекция на перспективата в реално време - камерата автоматично регулира ъгъла на изображението на бялата дъска, все едно сте пред нея в залата.

Huddly 7090043790160 Canvas Whiteboard Content Camera Kit - Walmart.com  Heckler Whiteboard Mount For Huddly Canvas – FireFold     Whiteboard Mount for Huddly Canvas | Heckler

 

Първокласен хардуер и инженеринг- Конферентна камера за бяла дъска Huddly Canvas4K  разполага със 4К сензор за изображения, чрез който улавя изображението и с помощта на AI извършва допълнителната обработка, така че отдалечените участници да могат лесно да четат и да участват в срещата.

Сигурен монтаж - Huddly Canvas може да се инсталира над бели дъски до 2 x 1,2 m. Интегриран Ethernet разширител улеснява инсталирането на камерата и свързването й към устройството в стаята чрез USB.

Висококачествени материали -  Huddly Canvas е създадена от висококачествени, дълготрайни механични и електронни компоненти. Алуминиевият корпус предпазва камерата от повреда и й придава елегантен, изтънчен вид.

Huddly Canvas - Video Conferencing Australia  Huddly Canvas | Huddly

MSTeams / ZOOM - Можете свободно да използвате видеоконферентна камера за бяла дъска Huddly Canvas с платформите на MSTeams и ZOOM.

Image Processing PipelineЕфективно и гъвкаво мащабиране на изображението, балансирана корекция на оптичните аберации, автоматичен баланс на бялото, корекция на цвета, намаляване на шума с филтър за пространствен шум, корекция на перспективата на бялата дъска.

Подобрение на изображението от бяла дъска с изкуствен интелект в реално време - повишаване на  видимостта и четливостта на текста, усилване на  цветовете на маркерите, премахване на  сенки, блясък и визуален шум, скриване на  фигурата на презентатора, стоящ пред бялата дъска.

Свързаност - Конферентна камера за бяла дъска Huddly Canvas се свързва с устройства в заседателната зала чрез USB-A порт. Чрез Ethernet разширител, има възможност  камерата  да бъде инсталирана в стая с всякакъв размер.

Huddly Canvas - Video Conferencing - DEKOM  ISE 2022: Huddly Demos AI-Powered Huddly Canvas Whiteboard Camera - YouTube  Whiteboard Mount for Huddly Canvas | Heckler

Други продукти от Huddly семейството са:

  • Huddly Crew - система от видеоконферентни камери 6K и AI за средни и големи зали;
  • Huddly L1 - видеоконферентна камера 6K и AI за средни и големи зали;
  • Huddly S1 - видеоконферентна камера 4K за малки до средни конферентни зали;
  • Huddly IQ - видеоконферентна камера 4K за малки до средни конферентни зали]
  • Huddly ONE - видеоконферентна камера за домашен офис или малки зали.
  • Huddly GO - видеоконферентна камера за домашен офис
  •  

Синтегра Партнерс ООД е официален представител на Huddly за България   и системен интегратор на  ProAV решения, включващи  консултация, интеграция и поддръжка. Ако желаете да организираме демонстрация на възможностите на Huddly , моля свържете се с нас: Контакти.

Марка:
HUDDLY
Вид устройство:
4К видеоконферентна камера за бяла дъска Teams и Zoom
Подходящо за:
големи зали
Сертификати и съвместимост:
Teams, Zoom
Камера:
12 мегапиксела 1/2,3” CMOS сензор 1080p Full HD 720p HD 16:9 изходно съотношение
Камера:
Оптика Ултраширокоъгълна стъклена оптика f/2.8 бленда Хоризонтално зрително поле 120 ̊
Функционалност 1:
Ефективно и гъвкаво мащабиране на изображението Балансирана корекция на оптичните аберации Автоматичен баланс на бялото Корекция на цвета Добре настроени филтри за заточване Намаляване на шума с филтър за пространствен шум Корекция на перспективата
Функционалност 2:
Подобрява видимостта и четливостта на текста Усилва цветовете на маркерите Премахва сенки, блясък и визуален шум Скрива хората, стоящи пред бялата дъска
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Размери:
Размери на опаковката Д: 780 мм x Ш: 230 мм x В: 100 мм
Парт номер:
7090043790535

Брошура (0f9bc6bb3c34af0248d537781603232ba042d997.pdf, 340 Kb) Изтегляне