sale new

Meeting Owl + Hard Sided Carry Case - Комплект Meeting Owl3 с куфар за съхранение

OWL3 bundle case
Наличен продукт
3 290,00 лв.
3 385,00 лв.
Цена без ДДС: 2 741,67 лв.
Количество
+

Комплектът включва видеоконферентна система Meeting OWL 3 и куфар за съхранение и пренасяне Meeting Owl Hard Sided Carry Case.

Meeting Owl Hard Sided Carry Case е специално създаден куфар за транспортиране на видеоконферентна камера Meeting OWL 3. Куфарът е специално проектиран и изработен, за да можете безопасно да съхранявате Meeting Owl, USB и захранващи кабели и захранването. Размерът е 38 x 33 cm и отговаря на изискванията на авиокомпаниите за ръчен багаж. Тежеста на куфара е 2.25кг. Вътрешността на куфара е изработена от пяна, която сигурно придържа видеоконферентната камера и аксесоарите й. Куфатър е устойчив на атмосферни влияния и падане.

Hard-Sided Meeting Owl® Carrying Case  Owl Labs Hard Carrying Case for Meeting Owl and ACCMTW100-0000  Hard-Sided Meeting Owl® Carrying Case

Видеоконферентна система  Meeting OWL 3 "всичко в едно" комбинира камера, микрофон и високоговорител. Системата подсигурява всичко необходимо за провеждането на видеоконферентна среща в движение.

Какво можете да добавите към комплекта:

Комплекти на Meeting OWL 3:

Синтегра Партнерс ООД е системен интегратор на ProAV решения и оторизиран партньор на Meeting OWL. Ако имате необходимост от  консултация за подходящ избор на решение за вашата конферентна зала или хибридно работно място - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти 

Марка:
OWLLabs
Общо описание:
Куфар за транспортиране на Meeting Owl
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Размери:
Размерът е 38 x 33 cm и отговаря на изискванията на авиокомпаниите за ръчен багаж. Тежеста на куфара е 2.25кг.
Парт номер:
ACCMTW100-0000