Neat Center - coming soon

Neat Center

Neat Center е придружаващо устройство, което рамкира хората в заседателната зала лице в лице, като гарантира, че отдалечените участници остават в центъра на разговора, като ясно виждат и чуват всички за пълна равнопоставеност на срещата. Той е лесен за настройка, може да се позиционира навсякъде за оптимално гледане и аудио и разширява мощността на вашите устройства Neat и Symmetry за по-близко от всякога хибридно изживяване.

Neat Center - Neat

По-широка визия. Разширете изгледа на отдалечените присъстващи, предоставяйки им 360° визуално изживяване на срещата, когато участниците в стаята говорят помежду си и са обърнати с лице към основното видео устройство.

По - чист звук. Позволете на отдалечените присъстващи да чуват разговора по - ясно с многопосочен 16x микрофонен масив за оптимално улавяне на звука в цялата стая.

Проста настройка.Поддържайте настройката и инсталацията лесни само с една мрежа и захранващ кабел.

Гъвкаво разположение.Поставете Neat Center на масата, монтирайте го или го окачете отгоре, каквото най-добре подхожда на вашето място за срещи.

Кокетен център в място за срещи

Кокетен център в тренировъчно пространство

Кокетен център в антре

Кокетен център в голямо пространство

Синтегра Партнерс ООД е  партньор на Neat и системен интегратор на видеоконферентни  решения . Ако имате необходимост от  консултация за избор на решение за вашата видеоконферентна зала или хибридно работно място - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти 

Марка:
Neat
Подходящо за:
средни зали
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Парт номер:
Neat Center