Samsung Kiosk KM24C-W - дигитален киоск за самообслужване с Windows

LH24KMC3BGCXEN

Samsung Kiosk KM24C-W е дигитален киоск за самообслужване с вградена Windows операционна система. Компактно, функционално и изключително елегантно решение за самообслужване в търговски обекти и  обекти за бързо хранене. Наличната операционна система в киоска 10 IoT Enterprise OS, дава възможност за имплементиране на приложения и хардуер на трети страни.

Самообслужване от кутията с Windows OS

Основни характеристики на Samsung Kiosk KM24C-W:

  • Режим на работа 24/7;
  • Вграден Windows 10 IoT;
  • Реголюция 1920x1080;
  • Оптимален размер на дисплея 24";

LH24KMC5BGCXEN, Samsung Samsung KM24C-W Kiosk design 61 cm (24") 250 cd/m²  Full HD, I5, W10 IoT | EET

Три варианта за заплащане от клиентаSamsung дигитален киоск KM24A  предлага начини на  заплащане от клиента:  кредитна карта, баркод, QR код и NFC, заедно с вграден принтер. Това означава, че не изисква допълнителни периферни устройства, за да предостави усъвършенствано решение "всичко в едно".

Модулна функционалност за поддръжка на всеки тип плащане

Samsung Kiosk Kiosk KM24C-W с Windows OS е перфектното решение "всичко в едно", което елиминира нуждата от външен компютър. Благодарение на интегрираната си Windows 10 IoT Enterprise OS, той може гъвкаво да се свързва с различни устройства и услуги и следователно е подходящ за бизнес приложения.

Още по-съвместимото решение "всичко в едно".

Функционално и надеждно решение за дигитално самообслужване. Благодарение на вградения процесор Intel® Core™ от 11-то поколение, Samsung Kiosk KM24C-W има висока изчислителна мощност, поддържайки много функции, които могат да осигурят на потребителите впечатляващо изживяване във всяка бизнес среда.

Изпълнение, което е впечатляващо

Стил и елегантност. Към дигитален киоск Samsung Kiosk KM24C-W могат да се добавят допълнителна стойка за монтаж на под, и кутия за поставяне на дисплея. Samsung Kiosk KM24C-W предлага удобно решение за еправление на кабелите, така че те да останат невидими в крайната инсталация. киоскът има елегантен бизнес дизай, който пасва на всяка бизнес среда.

Компактни и модерни линии

Гъвкави възможности за монтаж. Можете да инсталирате дигитален киоск за самообслужване Samsung Kiosk KM24C-W по три начина в магазина:

  • на плот;
  • на пода;
  • на стената;

Универсално решение

Защитен екран на дисплея. Екранът на Samsung KM24A има антимикробен слой и защита от разрушаване или умишлено счупване, което гарантира, че дори и да се счупи - екранът ще остане непокътнат и намя да се разпилее на земята.

Винаги чист екран

Защита от счупване на стъклото на дисплея. екранът на Samsung Kiosk KM24C-W е покрит с патентовано, нечупливо фолио, което го запазва непокътнат, дори ако се счупи.

Избягване на инциденти и рискове

Сигурно самообслужване. Дигитален киоск за самообслужване Samsung KM24A притежава тройна дигитална защита, гарантирана от технологията на Samsung  - Knox. 

Сигурно самообслужване

Дистанционно наблюдение и управление. Сигурно и функционално, имате възможност за дистанционно наблюдение на устройството, решаване на грешки, показанията на дисплея, състоянието на периферните устройства, диагностика на проблеми, включване и изключване на дисплея на устройството.

Контролирайте и наблюдавайте вашия автопарк отвсякъде

Синтегра Партнерс ООД е партньор на Samsung  и системен интегратор на професионални дисплейни и ProAV решения, сертифициран от PSNI Global Alliance. Ако имате необходимост от  консултация за подходящ избор на рекламно дисплейно  решение  - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти .         

Марка:
Samsung
Вид устройство:
Дигитален киоск за самообслужване
Подходящо за:
Търговски обекти, рецепция, каса, зони за самообслужване
Дисплей:
24"
Резолюция :
1920X1080dpi
Сензорен дисплей:
да
Тип на матрицата:
Активна
Време за реакция, ms:
14ms
Ъгъл на видимост H/ V:
178° / 178°
Яркост, cd/m2:
250 nit
Статичен контраст:
10000:1
Сигурност:
Консумирана мощност (включено) 88W Консумация на енергия (енергоспестяващ режим) 0,5 W
Инсталация:
Синтегра Партнерс ООД
Гаранция:
36 месеца
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Размери:
Размери на устройството (Ш x В x Д) 547,9 x 334,4 x 48,8 mm Размери на опаковката (Ш x В x Д) 620x419x122 мм,4,3 кг Тегло с опаковка (кг) 5,7 кг
Парт номер:
LH24KMC3BGCXEN