Yealink MeetingBar A30 - Видеоконферентна система за средни зали, Microsoft Teams на Android

A30

Yealink MeetingBar A30 е висококачествена и иновативна видеоконферентна система "всичко в едно". Видеоконферентния бар Yealink MeetingBar A30 включва 8MP камера със 120° свръхширокоъгълен обектив, 8 Mems микрофон гарантиращ абсолютния дуплекс кристален звук,високоговорител, Wi-Fi и Bluetooth, с което предоставя всичко необходимо за качествена видеоконферентна среща с средни по големина зали с от 10 до 15 участници.

MeetingBar A30

Видеоконферентна система  Yealink MeetingBar A30 разполага с камера с двойно око  с 10x хибридно увеличение и 8-мегапикселова цифрова камера със 120° зрително поле, осигуряваща ясно визуално изживяване с дълбочина, което не може да се постигне само с  една камера.

Yealink A30-025 | MeetingBar for medium rooms | Incl. CTP18 & WPP30 sh –  CloCom AB

Видеоконферентната камера на  Yealink MeetingBar A30 използва AI технологии:

  • Автоматично рамкиране - Камерата разпознава броя и позициите на присъстващите, като рамкира  всички в най-подходящия изглед дори в средно големи пространства;
  • Проследяване на говорещия - Камерата се фокусира  върху лицето на говорещия в реално време, като го рамкира в близък план;
  • Картина в картината -  функция, при която камерата  проследява и рамкира говорещия в отделен прозорец, който е отделен от основния с  панорамната гледка, което позволява на потребителите да следят кой говори, дори ако говорителят е седнал на разстояние в средно голяма стая.

                                                                                UVC86 - Yealink Kosova

Перфектен звук във всеки ъгъл на видеоконферентната стая - Вградените 8 mems  микрофонни масива и високоговорител в Yealink MeetingBar A30 напълно покриват прострнаство  до 6-метра. Тъй като видеоконферентната система Yealink MeetingBar A30 е оборудвана с мощен  модул за обработка на аудио, можете да се насладите на безпроблемно пълнодуплексно гласово изживяване и производителност.

Yealink MeetingBar A30 + CTP18 - Upgrade SystemsБазирана на AI технология филтрира излишния фонов шум и създава кристално ясен звук. Използвайки масивна звукова база данни за обучение на софтуера и намаляване на фоновия шум видеоконферентен бар Yealink MeetingBar A30 прави интелегентен анализ на аудио средата и извършва необходимите корекции за игноринае на излишен фонов шум като тракане на клавиатура, щракане на мишка, стъпки, околни шумове.

С добавяне на няколко опции към  видеоконферентната система Yealink MeetingBar A30 можете да повишите функционалността и удобството в конферентната стая:

  • Сензорен конгролер за управление на срещата - Yealink CTP18 Touch Panel;
  • Дистанционно за управление на бара - Yealink VCR20 Remote Control;
  • Споделяне на съдържание - Yealink VCH51 Sharing Kit (HDMI/USB-C);
  • Безжично споделяне на съдържание  - WPP20 Wireless Presentation Pod.

Видеоконферентна система Yealink MeetingBar A30 поддържа следните платформи за дистанционни срещи:

лого - 副本.png

Синтегра Партнерс ООд е системен интегратор на ProAV и видеоконферентни решения. Ако имате необходимост от  консултация за избор на решение за вашата видеоконферентна зала или хибридно работно място - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти 

Брошура (Yealink-MeetingBar-A30-Teams_Zoom-Collaboration-Bar-Datasheet.pdf, 1,177 Kb) Изтегляне