Lunos T43LU-T - Рекламен сензорен тотем 43"

T43LU-T
8 470,00 лв.
Цена без ДДС: 7 058,33 лв.
Добави в любими Добави за сравнение

Lunos T43LU-T  е привличащ вниманието рекламен тъч тотем, подходящ за реклама в търговски обекти и самообслужване на клиенти. Интерактивен тотем Lunos T43LU-T има опционална възможност да бъде двустранен. Тотемът  притежава стъкло с проектирано капацитивно (PCAP) докосване и  има възможност за вграждане на компютър с високопроизводителен плейър, с което се превръща в напълно завършено  решение за реклама. 

  Lunos T43LU-T- рекламен сензорен 43" тотем е със  свободностоящ дизайн с опция за закрепване към пода. Електрическото захранване и подаване на данни се осъществява от задния панел или през подовата плоча. Lunos T43LU-T е защитен със заключваща се обслужваща врата за достъп.

           

                                                            

нула   Lunos T43LU-T притежава сензорна технология Projective Capacitive (PCAP) с 10 точки на докосване, която  осигурява безпроблемна и точна реакция при допир. Рекламен тотем Lunos T43LU-T предлага изключителна цветова производителност, висок контраст и широки ъгли на видимост. Благодарение на стъкленото покритие, дисплеят е много издръжлив и функцията за докосване остава незасегната дори ако стъклото е надраскано. 

нула  Елегантният и интелегентен дизайн  на рекламен тотем 43" Lunos T43LU-T се постига с впечатляваща алуминиева рамка и преден панел от вандалоустойчиво закалено стъкло.      

нула Plug and Play  - при прекъсване на достъпа  до интернет, рекламният сензорен дисплей ще се актуализира чрез резервна USB опция за актуализация.

нула  Lunos T43LU-T е с живот от 50 000 часа и режим на работа 24/7.


Серията  тотеми Lunos и се предлага и в размери на екрана от 32", 49"  и 55":

  • Интерактивен сензорен тотем Lunos T32LU-T;
  • Интерактивен сензорен тотем  Lunos T49LU-T;
  • Интерактивен сензорен тотем  Lunos T55LU-T

Всички рекламни сензорни  тотеми от серия Lunos имат необходимост от вграден мини компютър, който не е включен в цената.

Синтегра Партнерс ООД е системен интегратор на професионални дисплейни и ProAV решения,включващи  консултация, интеграция и поддръжка. Ако имате необходимост от  консултация за подходящ избор на интерактивно решение  - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти 

Вид устройство:
рекламен сензорен тотем
Подходящо за:
Търговски обекти, музеи, информационни центрове, рекламни площи, изложения, изложбени площи
Дисплей:
43"
Резолюция :
3840*2160 (4K UHD)dpi
Сензорен дисплей:
да
Тип на матрицата:
Touch технология PCAP – капацитивен Допирни точки Multi Touch
Време за реакция, ms:
8ms
Яркост, cd/m2:
450
Статичен контраст:
4000:1
Операционни системи:
Windows, Linux
Аксесоари:
настолен компютър процесор Intel i5 RAM 8 GB HDD 120 GB SSD Операционна система Windows 10 Pro
Гаранция:
24 месеца или 50 000 работни часа
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Стартова окомплектовка:
без включен мини PC
Парт номер:
T43LU-T