Neat Center - 360° камера, микрофон, индивидуално рамкиране

Neat Center

Neat Center е придружаващо устройство, което рамкира хората в заседателната зала лице в лице, като гарантира, че отдалечените участници остават в центъра на разговора, като ясно виждат и чуват всички за пълна равнопоставеност на срещата. Той е лесен за настройка, може да се позиционира навсякъде за оптимално гледане и аудио и разширява мощността на вашите устройства Neat и Symmetry за по-близко от всякога хибридно изживяване.

Neat Center | e365 SuperStore  Neat Center | e365 SuperStore

По-широка визия. Разширете изгледа на отдалечените присъстващи, предоставяйки им 360° визуално изживяване на срещата, когато участниците в стаята говорят помежду си и са обърнати с лице към основното видео устройство.

Neat Center - NeatNeat Center - Neat

 

По - чист звук. Позволете на отдалечените присъстващи да чуват разговора по - ясно с многопосочен 16x микрофонен масив за оптимално улавяне на звука в цялата стая. Проста настройка. Поддържайте настройката и инсталацията лесни само с една мрежа и захранващ кабел. 

 

Neat - Call One, Inc                  Neat - Call One, Inc                       Neat Center - Neat

 

Гъвкаво разположение.Поставете Neat Center на масата, монтирайте го или го окачете отгоре, каквото най-добре подхожда на вашето място за срещи.

Extend Neat Symmetry with Neat Center Demo - YouTube                    Neat Center - Neat

Синтегра Партнерс ООД е  партньор на Neat и системен интегратор на ProAV и видеоконферентни  решения . Ако имате необходимост от  консултация за избор на решение за вашата видеоконферентна зала или хибридно работно място - изпратете ни запитване или се свържете с нас: Контакти 

Марка:
Neat
Подходящо за:
средни зали
Гаранционна и следгаранционна поддръжка:
Синтегра Партнерс ООД
Парт номер:
Neat Center